Portarul Marco Sportiello, legitimat la Atalanta, încă nu s-a vindecat de coronavirus, deşi a trecut o lună de când a fost testat pozitiv cu Sars-CoV-2, notează Gazzetta dello Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul nu are simptome grave şi este în continuare în carantină. Portarul este izolat în locuinţa sa din Urgnano.

El a fost testat prima dată la 20 martie, când s-a descoperit că are coronavirus. De atunci, Sportiello a mai fost testat de două ori şi de fiecare dată rezultatul a fost pozitiv.

Echipele din Serie A ar urma să îşi reia pregătirile la 4 mai, în grupuri mici, după ce jucătorii vor fi supuşi unor investigaţii medicale.

Sportiello este de obicei rezervă la Atalanta (titular e Pierluigi Gollini), însă la 10 martie a fost pe teren la meciul cu Valencia, din deplasare, din manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, câştigat de formaţia din Bergamo, cu scorul de 4-3.

După acea partidă, Valencia a anunţat că o treime din lot şi din personalul clubului a fost infestată cu coronavirus.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.