Tehnicianul echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, ar avea blocată în băncile din Ucraina o sumă semnificativă: 5 milioane de dolari, susţine sport.ua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Problemele lui Lucescu legate de retragerea banilor s-au discutat iniţial în 2016, când tehnicianul a plecat de la Şahtior Doneţk, scrie site-ul ucrainean.

Guvernul ucrainean a impus restricţii în sistemul bancar, printre acestea numărându-se şi regula conform căreia o persoană nu poate retrage mai mult de 500.000 de dolari din conturile sale într-un an.

Preşedintelel clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, o persoană influentă în ţară, a promis că îl va ajuta pe Lucescu să retragă banii câştigaţi anterior în Ucraina, însă războiul face ca eforturile pentru acest lucru să fie cel puţin amânate şi situaţia rămâne incertă.

Mircea Lucescu ar avea la Dinamo Kiev un salariu anual de aproximativ 2 milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.