Atacantul turc al echipei Lille, Yusuf Yazici, a fost victima unei spargeri, joi seară, în timpul victoriei echipei sale cu 3-0 în faţa celor de la Klaksvik, în Conference League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Yusuf Yazici a marcat din penalti la partda cu Klaksvik, dar a avut neplăcuta surpriză să descopere la întoarcere că locuinţa sa a fost spartă în timpul meciului.

Printre obiectele furate se numără ceasuri de lux, îmbrăcăminte şi articole din piele. Este pentru a doua oară când atacantul turc este victima unei spargeri de la sosirea sa la LOSC în 2019.

Revenit în nordul Franţei în această vară după împrumuturi la ŢSKA Moscova (ianuarie-iunie 2022) şi Trabzonspor (2022-2023), Yazici (26 de ani) este cel mai bun marcator al lui Lille în toate competiţiile în acest sezon (7 goluri în 21 de apariţii).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.