Echipele Atalanta şi Spal s-au calificat, joi, în sferturile de finală ale Cupei Italiei, trecând în optimi de formaţia lui Răzvan Marin, Cagliari, respectiv de Sassuolo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu Răzvan Marin integralist, Cagliari a fost eliminată în optimile de finală de Atalanta, scor 3-1. Au marcat Miranchuk ’43, Muriel ’61 şi Sutalo ’64 pentru învingători şi Sottil ’55 pentru învinşi.

Spal a învins echipa Sassuolo, scor 2-0, datorită golurilor înscrise de Missiroli ’49 şi Dickmann ’58. În minutul 47, de la Sassuolo a fost eliminat Djuricic.

S-au mai calificat în sferturi echipele AC Milan, Inter Milano, Napoli şi Juventus.

Partida AS Roma – Spezia se va disputa la 19 ianuarie, iar confruntarea Lazio Roma – Parma este programată la 21 ianuarie.

Spal este singura echipă din Serie B ajunsă în sferturile de finală în actuala ediţie a competiţiei. În această fază, Spal va întâlni Juventus Torino.

Atalanta va juca împotriva câştigătoarei confruntării Lazio – Parma, Napoli cu AS Roma sau Spezia, iar Inter Milano cu AC Milan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.