Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, a declarat după eşecul din meciul cu Ungaria, scor 0-4, că jocul acesta a fost „o experienţă dură” şi că responsabilitatea rezultatelor îi aparţine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am ales o echipă tânără, cu energie, şi când jocul a început să se întoarcă împotriva lor s-a văzut asta. Este responsabilitatea mea dacă ne uităm la cele patru meciuri. Am încercat să văd şi jucători noi şi să menajez jucători, dar până la urmă echipele nu au fost suficient de puternice în cele două meciuri cu Ungaria. Celelalte două rezultate au fost pozitive. A fost o experienţă importantă pentru tinerii jucători şi am învăţat multe din meciurile cu Italia şi Germania. Ungaria este o echipă bună şi cred că le-am dat mult de lucru. A fost o experienţă dură. A fost o seară cum au mai trăit predecesorii mei. Nu voi spune că nu doare, însă pentru mine este clar ce am încercat să facem în cele patru meciuri. Este datoria mea să îi protejez pe jucători, rezultatele sunt responsabilitatea mea”, a spus Southgate, potrivit bbc.com.

Naţionala Angliei a fost învinsă de Ungaria, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, în Grupa 3 din Divizia A a Ligii Naţiunilor. Este a doua victorie a Ungariei în faţa Angliei în 12 meciuri disputate în deplasare cu englezii şi prima de după succesul cu scorul de 6-3 din 1953.

La actuala ediţie a Ligii Naţiunilor, Anglia a înregistrat înfrângeri în meciurile cu Ungaria (0-1, 0-4) şi remize cu Germania (1-1) şi cu Italia (0-0).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.