Iulia Putinţeva din Kazahstan, locul 39 WTA şi cap de serie numărul 1, a învins-o, joi, cu scorul de 7-5, 6-7 (5), 7-6 (2), pe germana Anna-Lena Friedsam, locul 523 WTA, beneficiară a unui wild card, calificându-se în semfinalele turneului de categorie WTA International de la Nurnberg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principala favorită a avut nevoie de trei ore şi 21 de minute pentru a trece de jucătoarea germană, fostă ocupantă a locului 45 WTA.

În penultimul act, Putinţeva o va întâlni, vineri, pe Sorana Cîrstea, locul 93 WTA, care a învins-o, tot joi, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-2, pe sportiva din Serbia Nina Stojanovici, numărul 247 mondial, după un meci care a durat două ore şi şase minute.

Cîrstea şi Putinţeva s-au mai întâlnit de patru ori până în prezent, împărţindu-şi succesele în mod egal. Putinţeva a câştigat ultimul lor meci, în 2018, la turneul de la Istanbul, în turul I, cu scorul de 0-6, 6-1, 6-0. 

Românca a câştigat ultima oară tot la Nurnberg, în sferturi, în 2017, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.