Sorana Cîrstea, locul 72 WTA, va evolua, miercuri, cu americanca Alison Riske, locul 26 WTA, în primul tur al turneului de categorie WTA 500 Grampians Trophy, cu premii totale de 235.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest turneu pre-Australian Open este rezervat exclusiv jucătoarelor care au fost nevoite să efectueze o carantină strictă, pentru că au călătorit cu avioane charter în care au fost înregistrate cazuri de infectare cu noul coronavirus la sosirea la Melbourne.

Principala favorită a competiţiei este Bianca Andreescu locul 8 WTA. Jucătoarea canadiană de origine română este calificată direct în turul al doilea, fază în care va da piept cu învingătoarea din meciul Leylah Fernandez (Canada), locul 89 WTA - Sloane Stephens (SUA), locul 40 WTA.

Tabloul acestei competiţii de la Melbourne este de 32 de poziţii cu 28 de jucătoare (patru sportive joacă direct în turul al doilea).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.