Sorana Cîrstea, locul 58 WTA, şi-a anunţat retragerea din turneul de categorie WTA 1000 de la Roma, din cauza unei accidnetări suferite la Madrid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aut de la Roma din cauza accidentării suferite în meciul meu de la Madrid. Trist să părăsesc Madrid Open atât de devreme şi nu în bune condiţii, dar aceasta este viaţa! Mulţumesc pentru tot, pentru totdeauna turneul meu preferat!", a scris Cîrstea pe Instagram.

Jucătoarea Sorana Cîrstea, locul 58 WTA, beneficiairă a unui wild card, a fost eliminată, vineri, în primul tur al turneului de categorie WTA 1000 Madrid Open, cu premii de 2,5 milioane de euro.

Cîrstea a fost învinsă de americanca Jessica Pegula, locul 33 WTA, scor 7-6 (5), 6-3, într-o oră şi 28 de minute.

În primul set, românca a călcat strâmb, a căzut şi s-a rostogolit pe zgură, după care a avut nevoie de intervenţia medicului. Sorana Cârstea a continuat meciul după ce i s-a aplicat un bandaj la gleznă.

Turneul de la Roma va începe luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.