Tehnicianul echipei Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a declarat, joi seară, după calificarea în finala Ligii Europa, că formaţia sa a avut o repriză secundă dezamăgitoare în returul cu AS Roma, dar din fericire are unul dintre cei mai buni portari din lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Le-au tot cedat mingea adversarilor, dar din fericire avem unul dintre cei mai buni portari din lume (David De Gea) şi un atacant care vrea să marcheze (Edinson Cavani). Am avut momente bune şi momente mai puţin bune. A doua repriză a fost dezamăgitoare, dar suntem în finală”, a spus Solsjkaer.

De cealaltă parte, antrenorul echipei AS Roma, Paulo Fonseca, a declarat că formaţia sa a pierdut calificarea din cauza unei reprize teribile din partida tur. “Suntem eliminaţi din cauza acelor 45 de minute teribile de la Manchester. Astăzi am jucat foarte bine, dar nu a fost de ajuns. Am început foarte bine şi am avut multe ocazii, iar adversarii au înscris la prima ocazie. Am avut puterea de a reacţiona foarte bine”, a afirmat Fonseca.

Manchester United s-a calificat, joi seară, în finala Ligii Europa, deşi a fost învinsă cu 3-2 de AS Roma în returul semifinalelor. În tur, scorul a fost 6-2 pentru United.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.