Jucătoarea americană Sofia Kenin, locul 5 WTA, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus şi nu va evolua la US Open, ultimul grand slam al anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Recent, am fost testată pozitiv pentru Covid-19. Din fericire, sunt vaccinată şi, astfel, simptomele mele au fost destul de uşoare. Cu toate acestea, am continuat să am rezultate pozitive la teste şi, prin urmare, nu voi putea concura la US Open, săptămâna viitoare", a scris jucătoarea, pe reţelele de socializare.

Kenin, 22 de ani, câştigătoare la Australian Open şi finalistă la Roland Garros, în 2020, a atins faza optimilor de finală ale US Open, anul trecut, acesta fiind cel mai bun rezultat al ei la grand slam-ul american

Sofia Kenin este a doua jucătoare importantă din SUA care declară forfait pentru turneul de la Flushing Meadows, după Serena Williams, locul 22 WTA, care s-a retras din cauza unei accidentări.

Serena Williams a câştigat US Open la simplu în 1999, 2002, 2008, 2012, 2013 şi 2014.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.