Şoferul maşinii medicale de la circuitul Sakhir, Alan van der Merwe, a declarat, duminică, după ce Romain Grosjean (Haas) a scăpat aparent cu răni minore dintr-un accident grav, că nu a mai văzut un astfel de impact şi atâtea flăcări, relatează formula1.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu am mai văzut atâtea flăcări şi un astfel de impact. Romain a început singur să iasă din maşină, ceea ce este uimitor după un astfel de impact. Toate sistemele pe care le-am dezvoltat, elementul halo, barierele, centurile de siguranţă – totul a funcţionat aşa cum trebuia”, a spus Van der Merwe.

Guenther Steiner, conducător al echipei Haas, le-a mulţumit echipelor de salvatori, care au intervenit foarte rapid, precum şi angajaţilor FIA pentru felul în care au acţionat.

Grosjean a scăpat aparent cu răni uşoare dintr-un accident grav produs la ieşirea din virajul cu numărul 3 de pe circuitul de la Sakhir, la scurt timp după startul Marelui Premiu al Bahrainului. Francezul a reuşit să iasă singur din monopostul distrus, care s-a rupt şi a luat foc. Pilotul a fost dus la spital pentru investigaţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.