Ministrul Sportului, Eduard Novak, şi-a adus antrenorul personal, aparatele şi bicicleta în biroul ministerial din strada Vasile Conta pentru a face antrenamente în timpul programului, atunci când, oficial, ar trebui să îşi îndeplinească atribuţiile, susţine Sindicatul Naţional Sport şi Tineret.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, ministrul şi-a adus în cabinet echipamente, susţinătoare de efort sau energizante.

"Degeaba deţii funcţia de ministru, dacă nu profiţi la maxim de ea. Asta a înţeles ministrul Sportului, care şi-a adus antrenorul personal, aparatele şi bicicleta în biroul ministerial din strada Vasile Conta pentru a face antrenamente în timpul programului, atunci când, oficial, ar trebui să îşi îndeplinească atribuţiile.În ce ţară din lume un demnitar mai face asta în timpul programului, în biroul instituţiei? Ministrul şi-a instalat în cabinet un sistem complet de antrenament de ciclism indoor. Pentru propriul program de pregătire, şi-a adus echipamente, susţinătoare de efort, energizante, medicamentaţie, prosoape, săpun, geluri de duş şi feon pentru uscat părul; urmează preparatorul fizic, maseurul, terapeutul şi nutriţionistul. Acum nu rămâne decât să-i premieze toţi cei care fac parte din stafful tehnic, că vorba aceea, au şi ei nevoile lor, iar Novak este cel mai darnic demnitar, atunci când este vorba de bani publici", menţionează sursa citată.

SNST l-a acuzat în această săptămână pe Novak că încasează renta viageră deşi şi-a anunţat revenirea în activitate, iar în trecut a notat că ministrul şi-a premiat ilegal tatăl.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.