Mijlocaşul Danel Sinani, care a marcat două goluri în returul cu CFR Cluj, din Liga Europa, a declarat, joi, că nimeni nu a crezut că echipa sa, Dudelange, se poate califica în grupele Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut un joc colectiv foarte bun şi am obţinut un rezultat fantastic. Trebuie să încerci pentru a reuşi asemenea execuţii. Am jucat împotriva unor adversari foarte puternici, nimeni nu a crezut în noi, dar am crezut în calităţile pe care le avem şi am reuşit această calificare. Cine ne spunea că vom marca cinci goluri împotriva CFR-ului, îi spuneam că e imposibil aşa ceva. Luxemburg este o ţară mică, iar Clujul era echipa favorită" , a spus Sinani, potrivit Telekom Sport.

Antrenorul luxemburghezilor, germanul Dino Toppmoller, a afirmat că nu este intersat dacă a scis istorie sau nu prin eliminarea echipei CFR Cluj.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Ştiam că ne va aştepta un meci greu, dar am reuşit să trecem peste presiunea lor de la începutul meciului şi am intrat în avantaj prin două goluri superbe. Ştiam că din minutul 85 nu se mai poate întâmpla nimic. Nu mă interesează dacă am scris istorie sau nu. Importantă este echipa şi pot spune că am făcut meciuri extraordinare în ultimii ani. Vreau să-mi felicit echipa, pentru că este un rezultat extrem de important" , a declarat Toppmller.

CFR Cluj a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (0-0), de formaţia Dudelange din Luxemburg, în manşa a doua a play-off-ului Ligii Europa. Clujenii au fost conduşi cu 3-0 şi părăsesc competiţia după ce Dudelange s-a impus şi în tur, cu scorul de 2-0.

Au marcat Tambe '85, Omrani '88, respectiv Sinani '51 şi '54, Turpel '78.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.