Simona Halep, locul I WTA, va întâlni o jucătoare din calificări, în prima manşă a turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing, s-a stabilit, vineri, în urma tragerii la sorţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă va trece în turul al doilea, Halep va evolua cu Maria Sakkari din Grecia, locul 29 WTA, sau cu croata Donna Vekici, locul 40 WTA.

În optimi, românca ar putea evolua cu australianca Ashleigh Barty, locul 17 WTA, sau cu letona Anastasija Sevastova, locul 19 WTA, în sferturi cu americanca Sloane Stephens, locul 9 WTA, sau cu Petra Kvitova din Cehia, locul 5 WTA, iar în semifinale cu germana Angelique Kerber, locul 3 WTA, sau cu japoneza Naomi Osaka, locul 8 WTA.

Anul trecut, Halep a pierdut finala de la Biejing în faţa Carolinei Garcia, scor 4-6, 6-7 (3).

Mihaela Buzărnescu, locul 23 WTA, va evolua în turul I cu Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 32 WTA. În faza următoare, Buzărnescu ar putea evolua cu Karolina Pliskova din Cehia, locul 7 WTA, dacă aceatsa va trece de australianca Samantha Stosur, locul 67 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.