Jucătoarele de tenis Simona Halep şi Monica Niculescu au acordat autografe copiilor la Kids Day, duminică, la Arenele BNR, eveniment organizat cu ocazia turneului BRD Bucharest Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Kids Day au participat numeroşi copii, iar Halep şi Niculescu le-au dat autografe şi s-au fotografiat cu ei.

Au fost prezente la Arenele BNR şi Elena Ruse, Alexandra Dulgheru, Anna Schmiedlova şi Danka Kovinici, care au schimbat mingi cu copiii.

Kids Day la BRD Bucharest Open (Foto: facebook.com)
Kids Day la BRD Bucharest Open (Foto: facebook.com)

"E o plăcere să fiu aici, tot timpul când am putut să joc acest turneu am participat, mă bucur să fiu în această zi cu atât de mulţi copii. M-am simţit excelent. Ţin minte când eram şi eu micuţă şi făceam poze cu Hănescu, cu Andrei Pavel... Mă bucur că au fost numeroşi şi sper să fie un turneu frumos. Eu am un prosop de la Andrei Pavel, nu o să uit niciodată, nu reuşeam să iau prosop la Roland Garros şi a fost foarte de treabă, mi-a dat un prosop Andrei, dar demult, când eram eu junioară", a declarat Monica Niculescu.

Niculescu speră ca româncele să fie încurajate în timpul turneului de un public cât mai numeros. "Cred că va fi la fel, super, sper să vină cât mai mulţi oameni. Eu m-am simţit excelent ediţiile precedente, vine şi Simona, toată lumea este aici. Abia aştept să înceapă turneul, sper să fiu sănătoasă şi să vină cât mai multă lume. O să fie un meci greu cu Andreea Mitu. Dar e bine că va câştiga o româncă şi în turul doi va fi o româncă. Abia aştept să încep meciul şi sper să nu fie foarte cald, dar presupun că o să fie. Nu m-am uitat pe tablou, nu vreau să mă uit. Îmi doresc măcar o româncă să fie în finală. Anul trecut am fost în semifinale şi am jucat un tenis foarte bun datorită publicului. Îmi doresc să fie multă lume şi să ne ajute să ajungem în finală", a adăugat sportiva.

Simona Halep, cap de serie numărul unu şi locul 5 WTA, o va întâlni pe Barbora Krejcikova (Cehia), poziţia 188 în ierarhia mondială, în primul tur la BRD Bucharest Open.

Monica Niculescu, a cincea favorită a competiţiei şi locul 47 WTA, va juca, în primul tur, cu Andreea Mitu, poziţia 159 în clasamentul mondial.

Patricia Maria Ţig, locul 100 WTA, o va întâlni în premieră pe Ioana Mincă, beneficiară a unui wild-card, iar Elena-Gabriela Ruse, beneficiară a unui wild-card şi locul 318 WTA, va juca, în runda inaugurală, cu Anastasija Sevastova (Letonia), cap de serie numărul 7 şi poziţia 66 în ierarhia mondială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.