Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 14 WTA, a anunţat, miercuri, despărţirea de antrenorul Darren Cahill.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După şase ani minunaţi în care am lucrat împreună, eu şi Darren Cahill am decis că este timpul să încheiem relaţia noastră de colaborare. Mulţumesc <D> pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună şi o persoană mai bună", a scris ea, pe reţelele de socializare.

 

Simona Halep a mai fost pregătită de Daren Cahill din 2015 până în 2018, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători.

Românca a anunţat, la 12 septembrie 2019, într-un mesaj postat pe Facebook, că reia colaborarea cu Darren Cahill din sezonul 2020.

Halep a jucat puţin în 2021, din cauza accidentărilor suferite.

Antrenată de Cahill, Halep a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018 şi cel de la Wimbledon, în 2019, şi a ajuns pe locul I WTA. Deşi nu era oficial antrenată de tehnicianul australian la Wimbledon, antrenorul Simonei de atunci şi care face parte şi acum din echipa ei, Daniel Dobre, a declarat că a colaborat cu Cahill în pregătirea sportivei pentru turneu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.