Jucătoarea Simona Halep a declarat, duminică, în Singapore, că s-a panicat puţin la începutul setului doi al meciului cu Madison Keys, câştigat cu scorul de 6-2, 6-4, dar consideră că a făcut o treabă bună şi că terenul i se potriveşte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu Madison este foarte important să joci fiecare punct şi să câştigi fiecare punct. La începutul setului doi m-am panicat puţin pentru că am ratat unele lovituri facile, dar restul setului nu, pentru că ştiu că poate să reuşească lovituri fantastice, dar şi să rateze lovituri facile. Cred că am făcut o treabă bună, am fost pozitivă până la final şi serviciul m-a ajutat astăzi mult, chiar dacă nu am dat foarte puternic. (...) Terenul mi se potriveşte şi mă simt bine, mă simt puternică pe picioare", a spus Halep la conferinţa de presă de după meciul cu Keys.

Simona Halep le-a mulţumit fanilor care au fost prezenţi în tribune pentru a o susţine. "Este mereu frumos şi atmosfera este ca acasă de fiecare dată când joc. Este foarte plăcut şi am văzut multe steaguri în mulţime. Este extraordinar, e ceva special. Le mulţumesc că au venit până aici", a adăugat ea.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Halep a vorbit şi despre relaţia cu antrenorul ei, Darren Cahill: "Darren ştie cum să vorbească cu mine atunci când am nevoie. Mă calmează şi este perfect".

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, duminică, pe americanca Madison Keys, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, cu scorul de 6-2, 6-4, în primul meci al Turneului Campioanelor de la Singapore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.