Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, luni, după înfrângerea din meciul cu Kristina Mladenovic, că au durut-o capul, picioarele, iar muşchii au lăsat-o. Halep a mai precizat că nu vrea să facă o tragedie după această eliminare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ţinând cont de cât de puţin m-am antrenat înainte de acest turneu, sunt fericită că am ajuns în turul trei. Mladenovic a jucat bine, are încredere în ea, dar şi eu am greşit mult. După primul set picioarele nu m-au mai ascultat. Jocul meu de picioare nu este la cel mai bun nivel, trebuie să muncesc mai mult. Sunt bine şi nu vreau să fac o tragedie din această înfrângere. Am fost obosită după primul meci, nici nu puteam merge. Ieri a fost mai bine şi m-am antrenat o oră. Dar căldura mă omoară, deoarece nu m-am obişnuit să joc în aer liber pe aşa căldură. M-a durut capul, m-au durut picioarele şi m-au lăsat muşchii", a spus Halep, informează site-ul oficial al WTA.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 4 WTA, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-3, 6-3, de Kristina Mladenovic (Franţa), favorită 28 şi poziţia 26 în ierarhia mondială, în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells (SUA).

Simona Halep a obţinut titlul la Indian Wells în 2015, iar în 2016 a fost eliminată în sferturi. Ea va pierde cel puţin o poziţie în clasamentul WTA.

Dacă nu va avea probleme fizice, Halep va participa la turneul de la Miami (21 martie - 2 aprilie), tot de categorie Premier Mandatory, unde are de apărat de asemenea un sfert de finală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.