Simona Halep ocupă poziţia a patra în clasamentul celor mai bine plătite sportive în perioada 1 iunie 2019 – 1 iunie 2020, anunţat de Forbes. Lider în ierarhie este japoneza Naomi Osaka.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Halep a obţinut în intervalul luat în calcul 10,9 milioane de dolari, sumă din care 6,9 milioane sunt premiile, iar 4 milioane bani din contractele de sponsorizare. Printre sponsorii lui Halep se numără Nike, Wilson, Hublot şi Avon.

Prima poziţie în clasament este ocupată de Naomi Osaka, cu 37,4 milioane de dolari (3,4 milioane de dolari premii, 34 de milioane din contracte de sponsorizare).

Serena Williams se află pe poziţia a doua, cu 36 de milioane de dolari (premii – 4 imlioane, contracte de sponsorizare – 32 de milioane).

Locul trei este ocupat de Ashleigh Barty, cu 13,1 milioane de dolari (premii – 10,1 milioane de dolari, contracte – 3 milioane).

Bianca Andreescu, ocupanta locului cinci, a obţinut într-un an 8,9 milioane de dolari (premii – 4,9 milioane de dolari, contracte de sponsorizare – 4 milioane).

Top 10 este completat de Garbine Muguruza (6,6 milioane de dolari), Elina Svitolina (6,4 milioane de dolari), Sofia Kenin (5,8 milioane de dolari), Angelique Kerber (5,3 milioane de dolari), toate jucătoare de tenis, şi fotbalista Alex Morgan (4,6 milioane de dolari).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.