Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, va juca miercuri, în sferturile turneului de la Roland Garros, cu sportiva ucraineană Elina Svitolina, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înaintea meciului lui Halep cu Svitolina, de la ora 12.00, este programată întâlnirea din sferturi la masculin dintre austriacul Dominic Thiem şi sârbul Novak Djokovici.

Halep şi Svitolina s-au întâlnit ultima dată, în 21 mai, în finala de la Roma, când jucătoarea din Ucraina a profitat de o accidentare la gleznă a româncei şi a câştigat cu 4-6, 7-5, 6-1.

Anterior, Simona Halep şi Elina Svitolina s-au mai întâlnit o dată, în primul tur la Sofia, în 2013, când învingătoare a fost românca, scor 6-1, 6-1.

La dublu feminin, perechea Raluca-Ioana Olaru/Olga Savciuk (România/Ucraina) va evolua în compania echipei Yung-Jan Chan/Martina Hingis (Taiwan/Elveţia), cap de serie numărul 3, în al patrulea meci de pe terenul 1, iar Irina-Camelia Begu/Saisai Zheng (România/China) va juca împotriva cuplului australian Ashleigh Barty/Casey Dellacqua în prima partidă de pe terenul 6, începând cu ora 12.00.

Partidele lui Begu şi Olaru ar fi trebuit să aibă loc, marţi, dar au fost amânate pentru miercuri, din cauza ploii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.