Fostul lider WTA Simona Halep a declarat că situaţia actuală din Ucraina este dramatică, ea menţionând că nu şi-a imaginat vreodată că se poate ajunge la un astfel de conflict.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este dramatic. Este ceva ce nu mi-am putut imagina vreodată că o să se întâmple. Săracii oameni, cei care sunt în cauză... Este foarte, foarte greu. Eu sper totuşi să se termine cât mai repede şi să nu fie alte victime. Am această teamă, pentru că niciodată nu ştii ce se poate întâmpla, dar trebuie să gândim totuşi cât se poate de pozitiv şi să trăim ziua de astăzi. Mi se pare dramatic tot ce se întâmplă. Îmi pare foarte rău pentru ceea ce trăiesc ei acum”, a spus Halep.

În ceea ce îi priveşte pe sportivii ruşi, care mulţi şi-au scos drapelul Rusiei de pe conturile din social media, Halep a declarat că ei nu au nicio vină.

“Nu cred că trebuie să-i judecăm pe sportivii ruşi, nu cred că au ceva în comun. Doar că sunt din acea ţară. E greu să spun eu ceva. Probabil o să se decidă mult mai multe chestii în perioada următoare, dar ei nu au nicio vină. Mi-e un pic milă de sentimentele pe care ei le trăiesc acum, pentru că nu e uşor să ţi se ia steagul din faţa numelui când joci un sport individual şi un sport destul de curat”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.