Liderul WTA, Simona Halep, câştigătoare la Roland Garros, a sosit, luni, la Bucureşti, ea fiind primită la Salonul Oficial de la Aeroportul Henri Coandă. Ea a declarat că în momentul intonării imnului României la Roland Garros a trăit cel mai frumos moment al carierei şi vieţii ei şi că că vrea să continue să joace tenis cât mai mult şi visează că câştige cât mai multe trofee de Grand Slam. Simona Halep a afirmat că a fost suprinsă de câte mesaje de felicitare a primit de la adversarele ei din circuit după ce a câştigat turneul de la Roland Garros, inclusiv de la Serena Williams. "Dar Şarapova?", a fost o întrebare spontană când a vorbit de mesajele primite. "Şarapova... Nu am văzut-o, nu ne-am intersectat", a răspuns Halep, despre rusoiaca eliminată în sferturi de Garbine Mujguruza, cu o fază înainte de a se întâlni cu liderul WTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

 

Simona Halep: Merg înainte, cariera mea nu se opreşte aici şi visez la mai multe trofee de acest fel
CITEȘTE ȘI Simona Halep: Merg înainte, cariera mea nu se opreşte aici şi visez la mai multe trofee de acest fel
CITEȘTE ȘI Halep, întrebată dacă a primit felicitări de la Şarapova: Nu am văzut-o, nu ne-am intersectat
CITEȘTE ȘI Halep: Cel mai frumos moment al carierei şi al vieţii mele a fost când s-a cântat imnul României la Roland Garros

Simona Halep a coborât din avion având în braţe o replică în miniatură a trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Aeronava "Alexandru Ioan Cuza" a companiei Tarom a fost udată de două maşini de pompieri, în semn de respect pentru aducerea campioanei de la Roland Garros.

La intrarea în Salonul Oficial a fost pus covorul roşu, iar Halep a fost primită de ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, de preşedintele FRT, George Cosac, dar şi de preşedintele COSR, Mihai Covaliu.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

În această seară, de la ora 20.00, Simona Halep va prezenta trofeul de la Roland Garros într-o ceremonie pe Arena Naţională.

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.