AC Milan a anunţat, miercuri, că danezul Simon Kjaer şi-a prelungit contractul, noul acord fiind valabil până la 30 iunie 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Simon, un profesionist exemplar pe teren şi în afara terenului, căpitan al Danemarcei şi pe lista scurtă de 30 pentru Balonul de Aur 2021, s-a alăturat Rossoneri-lor în ianuarie 2020, el debutând împotriva Spal, în Cupa Italiei. În total, danezul a jucat în 66 de meciuri şi a înscris un gol, împotriva echipei Manchester United, pe Old Trafford. Acum, Kjaer şi AC Milan îşi vor continua călătoria împreună”, se arată pe site-ul clubului italian.

În august, Kjaer a primit premiul preşedintelui UEFA pentru că a intervenit şi a ajutat la salvarea colegului său din naţionala daneză, Christian Eriksen, la meciul cu Finlanda, din 12 iunie, de la Euro-2020.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.