Meciul Manchester City - Borussia Mönchengladbach, din manşa retur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, va avea loc la Budapesta, pe Puskas Arena, la 16 martie, a anunţat UEFA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mutarea meciului de la Manchester a fost luată în urma măsurilor stabilite de guvernul german în legătură cu călătorii care provin din Regatul Unit, unde circulă o variantă mai contagioasă a coronavirusului. La întoarcerea de la Manchester, jucătorii clubului german ar fi trebuit să respecte o perioadă de izolare.

Şi prima manşă a avut loc în capitala Ungariei, partidă câştigată cu 2-0 de City. De asemenea, Budapesta va găzdui, miercuri seară, returul dintre Liverpool şi Leipzig, după ce şi turul a avut loc pe aceeaşi arenă.

O altă partidă din manşa I a optimilor, Atletico Madrid - Chelsea, scor 0-1, a avut loc la Bucureşti, la 23 februarie, din cauza resgtricţiilor impuse de Spania cetăţenilor care călătoresc din Marea Britanie.

Întâlnirea retur figurează pe Stamford Bridge, pe site-ul UEFA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.