Jucătoarea elveţiană Belinda Bencic, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, deţinătoarea trofeului, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 1-6, 6-1, 6-1, de rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 1 WTA, în primul tur al turneului de categorie Premier de la Dubai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pavliucenkova s-a impus după un meci care a durat o oră şi jumătate. Ea va evolua în manşa următoare cu Sorana Cîrstea, locul 70 WTA, venită din calificări, sau cu estona Anett Kontaveit, locul 24 WTA.

Bencic era pe partea inferioară a tabloului, pe care se află favorita 2, Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA, şi ar fi putut-o întâlni pe Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, în finală.

Tot marţi şi tot în prima manşă, ucraineanca Elina Svitolina, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost întrecută, cu scorul de 6-2, 6-1, de americanca Jennifer Brady, locul 52 WTA, venită din calificări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.