Mijlocaşul CSU Craiova Alexandru Băluţă s-a arătat foarte supărat de decizia antrenorului Devis Mangia de a nu-l titulariza în meciul cu FCSB. "Nu ştiu ce a încercat să-mi arate prin chestia aceasta. Sper să nu ma facă această greşeală", a spus, luni, jucătorul despre antrenorul său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aş fi preferat să joc de la început. A fost foarte frustrant pentru mine. Aş fi împins mai mult echipa de la spate şi sunt sigur că rezultatul nu mai era acesta. Trebuie să muncesc în continuare, asta nu face decât să mă ambiţioneze pe mine. Nu ştiu ce a încercat să-mi arate prin chestia aceasta. Eu eram pregătit, m-am pregătit toată săptămâna, ştiam ce înseamnă un meci împotriva Stelei, ştiu pentru că sunt oltean şi chiar sunt dezamăgit de decizia dânsului. Lumea are aşteptări mari şi eu încerc să dau totul pe teren, chiar dacă nu-mi iese golul, eu alerg foarte mult, îmi ajut echipa în multe momente şi prin alte chestii pe care le fac pe teren. Sunt sigur că decizia lui Mister m-a ambiţionat şi mai tare şi sper să nu ma facă această greşeală ca în seara aceasta", a declarat Băluţă, la Digi Sport.

"Băluţă trebuie să joace şi să nu vorbeasă prea mult. Dacă am ceva de vorbit cu jucătorii, o fac în vestiar", i-a răspuns Mangia.

Alexandru Băluţă a intrat pe teren în minutul 58, în locul lui Kelici.

Şi la echipa FCSB a fost un jucător supărat pe decizia tehnicianului, de a-l schimba la pauză. Mijlocaşul Constantin Budescu s-a aratat extrem de nemulţumit de faptul că antrenorul Nicolae Dică l-a schimbat la pauza meciului cu CSU Craiova. "Mă simt nerespectat, m-am simţit folosit", a spus Budescu.

FCSB a învins, luni, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), pe CSU Craiova, în ultimul meci al etapei a IV-a a play-off-ului Ligii I. În urma acestui succes, FCSB se distanţează la două puncte în fruntea clasamentului, faţă de ocupanta locului secund, CFR Cluj, care a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu Astra Giurgiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.