Formaţia FC Sevilla a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Celta Vigo, într-un meci din etapa a XXII-a a campionatului Spaniei, în care a revenit de la 0-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oaspeţii au înscris prin Cervi ’38 şi Aspas ’40. Pentru Sevilla au marcat Gomez ’71 şi Torres ’74.

Tot sâmbătă, cu Florin Andone rezervă, Cadiz a învins în deplasare Levante, scor 2-0. Au marcat Negredo ’34 şi Sanchez ’74.

Villarreal s-a impus acasă în faţa echipei Real Mallorca, scor 3-0. Au marcat Russo ’12 (autogol), Trigueros ’34 şi Parejo ’87 (penalti). În minutul 86, de la oaspeţi a fost eliminat Russo.

Partida Atletico Madrid – Valencia are loc de asemenea sâmbătă, iar meciurile Granada – Osasuna, Real Madrid – Elche, Real Sociedad – Getafe, Rayo Vallecano – Athletic Bilbao şi Alaves – FC Barcelona se vor disputa duminică.

FC Sevilla ocupă locul doi în clasament, cu 46 de puncte, cu trei mai puţine decât liderul Real Madrid. Celta Vigo este pe 11, cu 27 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.