Andrei Şevcenko a câştigat primul meci de la numirea sa ca antrenor al echipei Genoa, la 7 noiembrie. Formaţia pregătită de el s-a impus, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Salernitana, calificându-se în optimile de finală ale Cupei Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golul a fost marcat de Caleb Ekuban, în minutul 76.

De la preluarea funcţiei de antrenor al echipei de către Şevcenko, Genoa a reuşit doar un egal şi a pierdut patru meciuri. Formaţia pregătită de fostul internaţional ucrainean ocupă locul 18, retrogradabil, în Serie A, iar Salernitana, locul 20, ultimul.

Într-un alt meci din 16-imi, Udinese a învins, acasă, cu 4-0, pe Crotone (Pusseto '20, '62, De Maio '28, Success '41-p). La echipa oaspete, antepenultima clasată în Serie B, jucătorii Ionuţ Nedelcearu şi Vasile Mogoş au fost titulari, dar au fost schimbaţi, primul la pauză, la scorul de 3-0, iar al doilea, în minutul 63.

Tot marţi, Venezia a trecut de Ternana, cu 3-1 (Heymans '49, Crnigoj '66, Forte '81 / Peltinari '53).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.