Echipa italiană Palermo, cu românul Ionuţ Nedelcearu în teren, a învins vineri, pe teren propriu, scor 5-2, pe Modena, în etapa a 30-a din Serie B. Oaspeţii au condus cu 1-0 şi 2-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Palermo, oaspeţii au deschis scorul în minutul 4, prin Luca Strizzolo, iar gazdele au egalat în minutul 25, când a marcat Tutino. Cinci minute mai tîrziu, Strizzolo a făcut dubla şi Modena a intrat în avantaj la pauză, 2-1.

Repriza secundă a fost însă la discreţia lui Palermo. Soleri a egalat la 2 în minutul 47. În minutul 56 Verre a adus gazdele pentru prima oară în avantaj, iar trei minute mai târziu Aurelio a înscris pentru 4-2. Scorul a fost închis de Vido, din penalti, în minutul 79, şi Palermo s-a impus cu 5-2.

Ionuţ Nedelcearu a fost titular şi a fost schimbat în minutul 87. În clasament, Palermo este pe locul 8, cu 42 de puncte, la egalitate cu Reggina, Pisa şi Cagliari.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.