Echipa italiană Genoa a încheiat la egalitate sâmbătă meciul de pe teren propriu cu Brescia, scor 1-1, în etapa a 11-a din Serie B. Pisa a făcut 0-0 la Benevento.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe teren propriu, Genoa a condus cu 1-0 (Filip Jagiello în minutul 31) până în al patrulea minut de prelungire al meciului, atunci când Brescia a egalat prin Cistana. Radu Drăguşin a fost integralist la Genoa, iar George Puşcaş a intrat în minutul 67. Genoa este pe locul secund în Serie B, cu 22 de puncte.

Cu Adrian Rus, Marius Marin şi Moruţan titulari, Pisa a obţinut un 0-0 la Benevento. Marin a fost înlocuit în minutul 54, după ce a acuzat probleme musculare, iar Moruţan în minutul 74. Pisa este pe locul 15 în clasament, cu 11 puncte.

Ionuţ Nedelcearu a fost integralist la Palermo, în victoria cu 2-0 obţinută la Modena. Palermo a urcat pe locul 13, cu 12 puncte.

Rezultatele etapei a 11-a din Serie B: Bari – Ternana 0-0; Benevento – Pisa 0-0; Cagliari – Reggina 1-1; Cosenza – Frosinone 1-2; Modena – Palermo 0-2; Parma – Como 1-0; Spal – Sudtirol 1-1; Venezia – Ascoli 0-2; Genoa – Brescia 1-1

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.