Echipa italiană Hellas Verona a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-1, gruparea AC Fiorentina, în etapa a 35-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Bentegodi, gazdele au marcat primele, în minutul 13, când căpitanul Lazovic a transformat un penalti. Echipa viola a replicat cu o bară a lui Castrovilli, în minutul 29, pentru ca acelaşi jucător să egaleze în minutul 42, înscriind primul său gol stagional. Verona a revenit la conducere în minutul 59, prin Noslin, iar oaspeţii au dominat finalul de meci, căutând egalarea, care nu a venit. Victorie cu 2-1 pentru Verona, care e pe locul 14, cu 34 de puncte. Fiorentina ocupă poziţia a 8-a, cu 50 de puncte.

Empoli, cu Răzvan Marin integralist, a avut un gol anulat de VAR, pentru ofsaid, în minutul 21, şi meciul cu Frosinone s-a terminat cu un rezultat alb. Empoli este pe 17, cu 32 de puncte, în timp ce Frosinone este un loc mai sus, pe 16, cu acelaşi număr de puncte, 32.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Rezultate înregistrate duminică, în etapa a 35-a din Serie A:

Cagliari – Lecce 1-1 (Mina 26 / Krstovic 84);

Empoli – Frosinone 0-0;

Verona – AC Fiorentina 2-1 (Lazovic 13 penalti, Noslon 59 / Castrovilli 42).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.