Echipa italiană Atalanta Bergamo a învins duminică, pe teren propriu, scor 8-2, formaţia Salernitana, într-un meci al etapei a 18-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atalanta a deschis scorul în minutul 5, prin Jeremie Boga, dar Salernitana a reuşit egalarea în minutul 10, când a înscris Boulaye Dia. A urmat însă un coşmar pentru oaspeţi şi, în special, pentru veteranul mexican Guillermo Ochoa, portarul Salernitanei.

Lookman (minutul 20, din penalti), Scalvini (min. 23), Koopmeiners (min. 38) şi Hojlund (min. 41) au înscris gol după gol făcând ca la pauză scorul să fie 5-1 pentru Atalanta. În partea secundă Lookman (min. 54), Ederson (min. 61) şi Zorlea (min. 85) au pus pe tabelă un scor fluviu care a înecat-o pe Salernitana. Oaspeţii au mai marcat şi ei un gol, prin Nicolussi Caviglia, în minutul 56.

Atalanta este pe locul 6 în clasament, cu 34 de puncte, la egalitate cu Lazio, dar cu un golaveraj mai slab cu doar două goluri.

Rezultatele înregistrate duminică în etapa a 17-a din Serie A:

Sassuolo – Lazio 0-2 (Zaccagni 45+3 penalti, F. Anderson 90+4);

Torino – Spezia 0-1 (Nzola 28 penalti);

Udinese – Bologna 1-2 (Beto 10 / Sansone 59, Posch 80);

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.