Tehnicianul formaţiei AS Roma, Jose Mourinho, eliminat la meciul cu Monza, a primit o suspendare de un meci, astfel că va rata confruntarea cu fosta sa echipă, Inter Milano.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Obişnuit cu sancţiunile disciplinare, Mourinho a fost deja în tribună la primele două meciuri ale sezonului din Serie A, din cauza criticilor sale dure la adresa arbitrajului în luna mai. Ca urmare a actualei suspendări, Mourinho va lipsi la următoarea etapă din campionat, şi anume meciul din deplasare cu Inter Milano, programat duminică, în etapa a 10-a din Serie A.

Revenirea sa pe Giuseppe-Meazza va trebui să mai aştepte, deoarece antrenorul a fost suspendat şi la meciul din sezonul trecut cu fostul său club.

Mourinho a antrenat Inter Milano în perioada 2008-2010 şi a câştigat cinci trofee cu echipa milaneză, între care şi Liga Campionilor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.