Echipa italiană Spezia a învins surprinzător vineri, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia milaneză Inter, în etapa a 26-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Spezia, Inter a avut ocaziile. Mai întâi un penalti executat de Lautaro Martinez şi apărat de portarul gazdelor, Dragowski (min. 14), apoi un gol anulat la acelaşi jucător argentinian, după un ofsaid la Lukaku (min. 46). Gazdele au replicat prin Daniel Maldini, care a deschis scorul în minutul 55, din pasa lui Nzola. Finalul a fost extraordinar. Dumfries a obţinut un penalti pentru Inter, în minutul 83, transformat de Lukaku, dar gazdele au reuşit să obţină victoria în minutul 87, când acelaşi Dumfries l-a faultat pe Kovalenko în careu şi M’Bala Nzola a înscris pentru 2-1.

Inter este pe locul secund în Serie A, cu 50 de puncte, iar Spezia are 24 de puncte pentru locul 17, primul peste poziţiile de retrogradare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.