Formaţia Lazio Roma a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Cagliari, într-un meci din etapa a XXXV-a a campionatului Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oaspeţii au deschis scorul prin Simeone, în minutul 45.

Lazio a răsturnat scorul datorită golurilor înscrise de Milinkovic-Savic ’47 şi Immobile ’60.

Echipa din Roma şi-a asigurat datorită victoriei de joi un loc între primele patru din clasament şi probabil un loc în grupele Ligii Campionilor. Lazio ocupă locul patru, cu 72 de puncte, în timp ce Cagliari este pe 13, cu 42 de puncte. Lider este Juventus Torino, care are 80 de puncte.

"A fost o seară magică şi importantă. După 13 ani, este ceva inimaginabil. Dar am avut încredere”, a declarat tehnicianul formaţiei Lazio, Simone Inzaghi.

Ultima dată, Lazio a jucat în grupele Ligii Campionilor în sezonul 2007/2008. În acel sezon, echipa italiană a ajuns în grupe trecând de Dinamo Bucureşti în turul trei preliminar al competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.