Echipa italiană Juventus Torino a terminat la egalitate, pe teren propriu, cu formaţia Atalanta Bergamo, scor 3-3, într-un meci din Serie A cu răsturnări de situaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primul meci jucat de Juventus după anunţarea penalizării de 15 puncte, nigerianul Lookman a deschis scorul în minutul 4 pentru oaspeţii de la Atalanta. Angel Di Maria a egalat din penalti în minutul 25, iar polonezul Milik i-a adus în avantaj pe piemontezi, cu un gol marcat în minutul 34. Joakim Maehle a egalat pentru oaspeţi imediat după pauză, iar Lookman a pus pe tabelă scorul de 3-2 pentru Atalanta, în minutul 53. Însă Juve a egalat în minutul 65, când Danilo a trimis balonul în poartă, stabilind scorul final.

Juventus are 23 de puncte şi se află pe locul 9 în clasamentul campionatului Italiei, iar Atalanta, cu 35 de puncte, a urcat pe 5.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.