Echipa italiană Atalanta a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia torineză Juventus, în etapa a 28-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Koopmeiners a adus oaspeţii în avantaj la Torino, în minutul 35 al unei prime reprize destul de echilibrate. Juventus a forţat egalarea şi Chiesa a ratat în minutele 51 şi 52, pentru ca acelaşi jucător să se afle la originea golului egalizator marcat de Cambiasso, în minutul 66. Gazdele au venit în avantaj după patru minute, cu golul lui Milik, însă în minutul 75 Koopmeiners a egalat şi a stabilit scorul final, 2-2, un egal care nu prea ajută niciuna dintre cele două echipe.

În clasament Juventus rămâne pe locul 3, cu 58 de puncte, nereuşind să treacă peste Milan, echipa de pe locul secund, care are 59 de puncte. Atalanta are 47 de puncte şi se află pe locul 6.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.