Formaţia Juventus Torino a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Atalanta, într-un meci din etapa a XIV-a a campionatului Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golul a fost marcat de Zapata, în minutul 28.

Tot în Serie A, Fiorentina, cu Louis Munteanu rezervă, a fost învinsă în deplasare de Empoli, scor 2-1 (goluri Bandinelli ’87, Pinamonti ’89 . Vlahovic ’57), şi Sampdoria, cu Radu Drăguşin pe teren din minutul 86, s-a impus cu 3-1 în faţa echipei Hellas Verona (goluri Candreva ’51, Ekdal ’77, Murru ’90 / Tameze ’37).

Partida Venezia – Inter Milano are loc tot sâmbătă, iar meciurile Udinese – Genoa, AC Milan – Sassuolo, Spezia – Bologna, AS Roma – Torino şi Napoli – Lazio Roma se vor disputa duminică.

Lider în clasament este Napoli, cu 32 de puncte, la egalitate cu echipa AC Milan, care este pe locul doi. Poziţia a treia este ocupată de Inter, cu 38 de puncte. Atalanta este pe 4, tot cu 28 de puncte, în timp ce Juventus ocupă poziţia a opta, cu 21 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.