Clubul englez Manchester United a oficializat vineri împrumutul apărătorului spaniol Sergio Reguilon, de la Tottenham Hotspur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sergio Reguilon (26 de ani) s-a antrenat vineri alături de noua sa echipă. El va evolua pentru Manchester United în sezonul 2023-2024.

„În viaţă trebuie să fii pregătit pentru orice, iar şansa de a reprezenta acest mare club cu o istorie atât de ilustră este una pe care nu am putut-o refuza. După ce am vorbit cu managerul, ştiu ce se aşteaptă de la mine şi sunt gata să-mi joc rolul pentru a ajuta echipa să obţină succese. Ştiu că pot contribui la obiectivele lui Manchester United în acest sezon. Sunt gata să lupt pentru acest grup şi să arăt tuturor calităţile mele”, a declarat Reguilon pentru site-ul oficial al mancunienilor.

În sezonul trecut, Tottenham l-a împrumutat pe Reguillon la Atletico Madrid.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.