FC Barcelona a anunţat, joi, că tehnicianul formaţiei Barça B, Sergi Barjuan, a fost numit antrenor principal interimar la prima echipă a clubului catalan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Poziţia sa interimară ca antrenor principal la prima echipă se va încheia în momentul în care clubul va angaja un antrenor principal full-time care să îl înlocuiască pe Ronald Koeman, demis”, se arată pe site-ul fcbarcelona.com.

Sergi Barjuan îşi va cunoaşte noii jucători astăzi, înaintea antrenamentului de la Ciutat Esportiva. Vineri, tehnicianul va susţine o conferinţă de presă prilejută de meciul cu Alaves, de sâmbătă, din LaLiga.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Antrenorul Ronald Koeman a fost demis, în noaptea de miercuri spre joi, de la conducerea tehnică a echipei FC Barcelona, în urma rezultatelor slabe înregistrate de formaţia catalană.

Eşecul din El Clasico (1-2) de duminică şi înfrângerea suferită, miercuri, în deplasare, în faţa formaţiei Rayo Vallecano, 0-1, în etapa a XI-a i-a convins pe conducătorii catalani să-l demită pe antrenor.

FC Barcelona ocupă locul 9 în clasamentul LaLiga, cu 15 puncte din zece meciuri (doar patru victorii), la şase puncte de Real Madrid, de pe locul I, iar în Liga Campionilor a suferit două înfrângeri şi a obţinut o victorie, scor 1-0, cu Dinamo Kiev.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.