Rusul Serghei Karasev va conduce la centru partida România – Islanda, care se va disputa joi, 11 noiembrie, pe stadionul Steaua, în grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Karasev va fi ajutat de Igor Demeşko şi Maksim Gavrilin, iar al patrulea oficial va fi Kirill Levnikov. În camera VAR se vor afla Vitali Meşkov, arbitru VAR, şi Serghei Ivanov, asistent VAR.

În vârstă de 42 de ani, Karasev este arbitru FIFA din 2010. A fost delegat la EURO 2016 şi EURO 2020, precum şi la Supercupa Europei 2021 sau semifinala Ligii Naţiunilor 2021.

Primul său meci internaţional oficial la nivel de reprezentative a fost unul al României. Se întâmpla în septembrie 2011, Luxemburg – România 0-2 în preliminariile EURO 2012.

La EURO 2016 a condus în faza grupelor România – Elveţia 1-1, meci în care a acordat penalty pentru tricolori, transformat de Bogdan Stancu.

Ultimul contact cu tricolorii a fost în vara lui 2019, când a oficiat Norvegia – România 2-2 în preliminariile EURO 2020.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.