Serghei Bubka, preşedintele Comitetului Olimpic Ucrainean, s-a întâlnit la Complexul Olimpic ”Sydney” 2000 din Izvorani cu sportivi ucraineni de la baschet, scrimă, triatlon şi sambo, informează COSR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă mulţumesc tuturor celor din Echipa Olimpică a României şi ţării voastre pentru sprijinul pe care îl oferiţi sportivilor nostri. Poporul ucrainean şi eu nu vom uita niciodată ce aţi făcut pentru noi!”, a spus Serghei Bubka.

Serghei Bubka este unul dintre cei mai mari atleţi din istorie, campion olimpic la JO Seoul 1988, de 10 ori campion mondial, o dată campion european şi de 35 de ori recordmen mondial la săritura cu prăjina.

El a fost oaspetele preşedintelui COSR Mihai Covaliu şi al lui George Boroi, secretar general COSR. La evenimentul din Izvorani au participat Carmen Tocală - preşedinte FR Baschet, Marius Florea - preşedinte FR Scrimă şi Viorel Gâscă - preşedinte FR Sambo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.