Organizatorii turneului de categorie Premier 5 de la Roma au anunţat că americanca Serena Williams nu va participa la ediţia din acest an, care se va desfăşura săptămâna viitoare şi la care Simona Halep va fi principala favorită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul lider WTA nu a participat nici al Madrid Open, competiţia din această săptămână, şi decizia jucătoarei clasate acum pe locul 454 WTA de a nu evolua la Foro Italico pune sub semnul întrebării prezenţa ei la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

După ce a născut în septembrie anul trecut, Serena Wlliams a revenit oficial în competiţiile de simplu la turneul de la Indian Wells, la care a fost învinsă de sora ei, Venus Williams, în turul al treilea. Williams a mai jucat apoi doar la turneul de la Miami, unde a pierdut în primul tur în faţa japonezei Naomi Osaka.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.