Serena Williams şi-a încheiat noaptrea trecută cariera de jucătoare de tenis, ea fiind învinsă de sportivaa australiană Ajla Tomljanovic în turul trei la US Open, scor 7-5, 6-7 (4), 6-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul a durat trei ore şi cinci minute.

“Le mulţumesc tuturor celor caare sunt aici, care au fost alături de mine atât de mulţi ani, decenii. Totul a început cu părinţiii mei. Ei meriită totul. Le sunt recunoscătoare. Acestea sunt lacrimi de fericire. Şi eu nu aş fi Serena dacă nu era Venus. Mulţumesc, Venus. Ea este motivul pentru care Serena Williams există. A fost frumos. A fost cea mai incredibilă călătorie din viaţa mea”, a spus Serena Williams după meci, extrem de emoţionată.

Williams, în vârstă de 40 de ani, are în palmares un număr record de 23 de trofee de grand slam.

În ceea ce priveşte titlurile din circuitul WTA, lider în clasamentul all-time este Martina Navratilova, cu 167, urmată de Chris Evert – 157, Steffi Graf – 107, Margaret Court – 92 şi pe cinci este Serena Wiliams, cu 73.

A fost în opt perioade liderul WTA, în intervalul 2002-2017, în total 319 săptămâni.

Serena Williams şi-a încheiat cariera cu un bilanţ de 858 de meciuri câştigate şi 156 pierdute.

A câştigat peste 94 de milioane de dolari în premii la turneele de tenis, mai mulţi bani decât orice altă sportivă din circuit.

În plus, Serena Williams a câştigat patru medalii de aur la Jocurile Olimpice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.