Serena Williams a declarat, marţi, că a reuşit cel mai bun meci din actuala ediţie a Australian Open împotriva Simonei halep.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu siguranţă, cred că acesta este cel mai bun meci din acest turneu şi, evident, a trebuit să mă lupt cu numărul doi din lume. Ştiam că trebuie să joc mai bine şi asta am făcut, aşa că sunt încântată. Am urmărit-o şi sunt sigură că şi ea a făcut la fel. Simt că aceasta este o oportunitate atât de bună pentru mine, trebuie doar să dau totul. Am avut o pauză competiţională incredibil de lungă şi de grea. Şi astfel, sincer, sunt fericită de fiecare victorie pe care o obţin", a declarat ea.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-3, 6-3, de Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, în sferturile de finală ale Australian Open.

Serena Williams va evolua în semifinale cu japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.