Jucătoarea Serena Williams şi-a făcut autocritica, vineri, după ce a fost eliminată de Wang Qiang în turul trei al Australian Open, ea spunând că a făcut prea multe greşeli pentru a fi o sportivă profesionistă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ea a servit bine. Eu nu am returnat ca Serena. Dacă suntem sinceri, este totul din vina mea. Eu am pierdut acel meci. Asta este… Nu se poate să joc astfel. Nu mai pot face asta. Este lipsă de profesionism. Nu este cool. Am făcut prea multe greşeli pentru a fi o sportivă profesionistă astăzi. Categoric mă voi antrena mâine. Asta contează cel mai mult să mă asigur că nu voi mai face asta”, a declarat Williams, potrivit site-urilor WTA şi Australian Open.

Serena Williams a precizat că joacă tenis nu doar ca să se simtă bine: “Să pierzi nu este distractiv. Mie îmi merge bine, se pare, la ultimele două grand slam-uri ale anului. Nu ştiu. Le-am câştigat pe toate de câteva ori. Fiecare este o oportunitate pentru mine să merg şi să îl câştig”.

Ea a menţionat că înfrângeriile o afectează la fel ca în urmă cu zece ani, însă acum este “o actriţă mai bună”. “Sunt doar o actriţă mai bună. Trebuie să mă comport ca şi cum nu mi-ar veni să lovesc zidul cu pumnul, deşi în realitate îmi vine să fac asta”, a adăugat Williams.

Americanca Serena Williams, de şapte ori câştigătoare a turneului Australian Open, a fost eliminată de la ediţia actuală a competiţiei, vineri, în turul trei, ea fiind învinsă de sportiva chineză Wang Qiang, scor 6-4, 6-7 (2), 7-5.

Williams era favorită 8 a turneului de la Melbourne.

Este cea mai rapidă eliminare a Serenei Williams de la Australian Open din ultimii 14 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.