Perechea Raluca Georgiana Şerban/Oana Georgeta Simion, cap de serie numărul 4, s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Heraklion (Grecia), dotat cu premii în valoare totală de 15.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şerban şi Simion au învins, în semifinale, cu scorul de 4-6, 6-3, 10-3, după o oră şi 15 minute, cuplul Kseniia Bekker/Tamara Curovici (Rusia/Serbia), cap de serie numărul 2.

În finală, Raluca Georgiana Şerban şi Oana Georgeta Simion vor întâlni perechea canadiană Charlotte Robillard-Millette/Carol Zhao, cap de serie numărul unu, care a trecut, cu scorul de 6-2, 2-6, 10-8, de cuplul Tena Lukas/Despina Papamichail (Croaţia/Grecia), cap de serie numărul 3.

Raluca Georgiana Şerban, cap de serie numărul 7, este calificată şi în finala probei de simplu, acolo unde o va întâlni pe Dejana Radanovici, a patra favorită a competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.