Campioana României va întâlni formaţia spaniolă Lointek Gernika Bizkaia, în optimile de finală ale EuroCup, a anunţat FIBA, sâmbătă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lointek Gernika Bizkaia s-a calificat în optimile de finală din grupa F preliminară, în timp ce Sepsi a încheiat grupa G pe primul loc, cu un bilanţ de două victorii şi o înfrângere, la fel ca viitoarea adversară din optimi.

În grupa G, în cadrul turneului pe care l-a găzduit, Sepsi a obţinut rezultatele: 85-48 cu Namur Capitale, 70-73 cu ESB Villeneuve-d'Ascq Lille Metropole şi 57-50 cu Cadi La Seu.

Meciurile din optimile de finală şi sferturi vor avea loc tot în sistem turneu, dar vor fi eliminatorii, între 16-18 martie, pentru ca Turneul Final Four să aibă loc între 9-11 aprilie.

Sepsi a început sezonul în Euroligă, cea mai importantă competiţie continentală, în care a evoluat în premieră şi nu a reuşit calificarea în faza grupelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.