Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, luni, la Voluntari, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Juventus Bucureşti, în ultimul meci al etapei a IV-a a play-out-ului Ligii I. Au marcat Simonovski '53 şi Tandia 90+3 (p).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Min. 53, 0-1: Simonovski a marcat după o centrare a lui Ursu, deviată de Popescu. Macedoneanul a preluat mingea la 14-15 metri şi l-a învins pe Drăghia cu un şut sub bară, în dreapta portarului;

Min '90+3, 0-2: Simonovski a scăpat singur, în '90+2, a şutat la poartă, Drăghia a respins, dar Walace a comis henţ în propriul careu. Tandia a transformat penaltiul.

Potriviti telekomsport.ro, înaintea meciului, la staţia de amplificare a stadionului din Pipera a fost pusă o melodie jignitoare la adresa ungurilor. Observatorul Constantin Stătescu le-a atras atenţia gazdelor de la Juventus asupra incidentului.

Au evoluat următoarele echipe:

Juventus: Drăghia – Kardes, Walace, Leca, D. Popescu – Balgiu (V. Gheorghe '65), Acolatse – Ciobanu (V. Nicoară '59), C. Petre (A. Ciolacu '74), Drăghici – M. Constantinescu. Antrenor Marius Baciu.

Sepsi: Niczuly – Ursu, Viera (Ghinga '64), Obsivac, Sato – Petrovikj, I. Fulop – Kuku (Filipe Oliveira '56), Tandia, Hamed (C. Dima '46) – Simonovski. Antrenor Eugen Neagoe.

Cartonaşe galbene: Daniel Popescu '21, Acolatse '84 / Fulop '40, Sato '47, Viera '59

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe - Iulian Dima.

Observatori: Constantin Stătescu, Cristian Nica.

După acest rezultat, clasamentul play-out-ului este următorul:

1. Dinamo  29 de puncte;

2. FC Botoşani  25;

3.  FC Voluntari  18;

4. Sepsi 16;

5. Poli Timişoara 16;

6. Concordia Chiajna 16;

7. Gaz Metan Mediaş 15;

8. Juventus 13.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.