Patronul clubului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a declarat luni, că gruparea ardeleană negociază cu mijlocaşul Constantin Budescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem în discuţii cu el. Sperăm ca mâine sau poimâine să primim un răspuns pozitiv. Dacă este ok, îl aşteptăm la noi. Am vorbit cu Bergodi, i-am spus că sunt şanse să vină Budescu şi a spus că este foarte bine. O să avem rezultate bune cu el. Mai mult de 10% nu avem şanse să ajungem în playoff, ar trebui să câştigăm şapte din aceste nouă meciuri, ceea ce este foarte greu. Însă suntem în Cupa României. De asemenea, poţi intra în Europa şi de pe locul 8, conform ultimelor reglementări”, a declarat Laszlo Dioszegi, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Budescu, în vârstă de 32 de ani, şi-a reziliat contractul cu FCSB la începutul lunii, el fiind legitimat la echipa patronată de Gigi Becali din septembrie 2021.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.